My photo
alostar, Malaysia
nursyazana ahmad shauki was born on 6february92.. faithful towards your near and dear ones..

Saturday, December 31, 2011

bisikan chenta.. errk!

fuh! fuh! berhabukkkk dah beloggg nana nih
eheeeemmm.. lamanya tak update kat sini, bukan apa segan da nk tulis2 ni, eerr bukan segan tapi MALAS.. HAHA! fakta tu weyh.. 
oke harini da masok 31Dec2011, kiranya esok dh tukar angka la kan
herrmmm so i will miss u 2011 (':

banyak sangat memory 2011 ni, drpd suka hingga la ke duka
then bila nk msok tahun bru ja mesti orang akan tnya celeb kat mana, haihh nana pun tak taw nak jawab apa last2 nana jwb "smbut depan tv" haha deal kan?

oke, dah lari tajuk da nih, sbnarnya nana nk cerita pasal chenta
nana dgn si dia nih kalau tak jumpa, juz kontek mlalui fone mesti mcm anjing dgn kucing bgaduh ja kja, masing2 tunjuk ego, tapi kan kemarin si dia ajak ngedate, smbil teman dia beli brg rumah dia

so nana pun on jela stelah skian lama tak jumpa, asyik btekak dlm fone ja
nana pegi amek dia, sbb keta dia da hancur kes eksiden rituh
then dia da pesan dia tak nak drive coz still fobia 
ok takpa nana faham
so nana pun g la amek dia
kami g tesco ja, makan2 then beli brg rumah dia

haha yang bestnya beli tv tuh yang tak tahan tuh,sampai dia cakap da macam laki bini da
hahaa siyesly nana suka time shopink ngan dia, nk taw knapa, sebab time tuh la bisikan cinta muncul... ahaks!

si dia ni romantik sangat bila face to face <3
kalau time tengah khusyuk dok shopink kan tetiba ja mesti dia mai blakang nana and bisik dekat telinga "bie CINTA sayang" berderau darah nana bila dengar perkataan tuh,tapi nana hanya mampu senyum  tersipu malu.. and stelah skian lama tak dengar, tadi baru dapat dengar balek, mungkin tuh adalah bisikan terakhir buat 2011 nie.. 
ya Allah, hanya tuhan ja yang tawu apa yang nana rasa, gembira, teruja, bahagia smuanya ada! nana tak dapat membalas dengan kata-kata, hanya hati nana dapat membalasnya.. 
nana bersyukur sangat dapat seorang teman lelaki mcm dia
dia lah sahabat,hero,cikgu kaunseling and mcm2 lg larh! 
bangga ku dapat memilikimu.. auwww~! hehee

kbye chenta!